Вартість новорічного столу за рік зросла майже на 10%

09.12.2019 15:46   -
Автор:
“Новорічний стіл у 2019 році буде дорожчий приблизно на 7-10% ніж торішній”, — сказав Пендзин.
За його словами, можна порахувати скільки ви витратили в минулому році на організацію святкування та додати близько 10% і чудово влучите в той бюджет, яким вам вистачить відсвяткувати Новий рік.
Також на 10-12% в порівнянні з минулим роком виріс середній чек на оренду житла.
За даними Аналітичного центру DOM.RIA, в цьому році житло на зимові свята почали бронювати з середини листопада. Уже до кінця місяця частка зарезервованих квартир склала 20%, а будинків – 15% від загальної кількості пропозицій.
Основний пік попиту на оренду квартир і будинків для святкування Нового року 2020 очікується в першій декаді грудня. В цей час ще буде достатня кількість варіантів. Більшість орендодавців продовжують здавати житло на термін від 2 діб і більше. Можливо цим обумовлено зростання середнього чека на 10-12% в порівнянні з минулим роком.
Пік попиту на приміщення для корпоративів вже в самому розпалі, й більше 35% пропозицій зарезервовані. Це обумовлено тим, що корпоративні заходи проводяться трохи раніше – в основному резерв ставлять на дати з 20 до 27 грудня. На оренду приміщень під корпоративи в середньому витрачають на 8-10% більше, ніж рік тому.