У Харкові стартував Кубок України з кулінарії. Програма
Захід збере кращих кулінарів з усієї України та ближнього зарубіжжя, які протягом трьох днів будуть боротися за «Золотий кітель». Суддями будуть топові шеф-кухарі та кондитери України, Білорусі та Литви.
За словами начальника управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Вікторії Грецької-Миргородської, проведення подібних заходів сприяє розвитку кулінарної індустрії, об'єднуючи досвід і професіоналізм учасників у форматі змагання, а також дає можливість дізнатися про інновації в цій області і вивчити їх.
Гостей заходу чекають різноманітні майстер-класи та лекції знаменитих кухарів і кондитерів, а також конкурси, розіграші призів та інші приємні сюрпризи.
З програмою Кубка з кулінарії можна ознайомитися на сайті управління.
Довідка. Кубок України з кулінарії «Східний регіон 2019» проводиться Першою Українською Асоціацією Шеф-кухарів та Кулінарною академією «Al.Cuisine» за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.