У Харкові пройшли змагання на Кубок України з кулінарії, які визначили власників Золотих кітелів. ФОТО

15.08.2019 15:07   -
Автор:
Три дні кулінари зі всієї країни і ближнього зарубіжжя змагалися за «Золотий кітель». Їхню майстерність оцінювали кращі шеф-кухарі та кондитери з України, Білорусі та Литви. У номінації «Золотий кітель, кухар-юніор 2019» перше місце посів Олександр Гахов (Харків), «Золотий кітель, шеф-кухар 2019» – Артур Гамалій (Одеса), «Золотий кітель, кондитер 2019» – Микола Антоненко (Київ), «Золотий кітель, команда 2019» – ресторан «Мясторія» (Київ).
Як повідомила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська, кулінари продемонстрували високий рівень майстерності.
«Я впевнена, що ці змагання надихнули всіх учасників на подальший професійний розвиток. Кожен з вас гідний найкращих клієнтів і щирого визнання. Прагніть кращого і вдосконалюйтеся», – зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.
Кубок України з кулінарії «Східний регіон 2019» проводився Першою українською асоціацією шеф-кухарів і Кулінарної академією «Al.Cuisine» за підтримки управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.