Двоє загиблих та п’ятеро поранених – росіяни вдарили по Північній Салтівці (фото)

08.10.2024 22:30   -

8 жовтня, о 16:55, збройні сили рф атакували Харків з тактичної авіації. За попередніми даними, це був ФАБ-250 з УМПК, повідомляє Інфосіті.

У Салтівському районі м. Харкова авіаційний боєприпас влучив біля водойми у районі щільної житлової забудови.

Загинули дві людини: 69-річна жінка та чоловік 73 років. Ще пʼять людей отримали поранення. Пошкоджено багатоквартирні житлові будинки.

“69-річна жінка йшла повз озеро, авіабомба влучила в сорока метрах – вона загинула на місці від осколку, який пробив спину. З іншого боку гуляв чоловік, йому було сімдесят три роки, він опинився так само близько до епіцентру вибуху і теж отримав осколкові поранення спини, голови та рвану рану лівої стопи – також не вижив.

Ще п’ятеро людей постраждали. Серед них – десятирічний хлопчик, йому прорізало руку склом. Віконною рамою у скроню вдарило 44-річну жінку, їй надали допомогу на місці. З вибуховими пораненнями в лікарні – 46-річний чоловік, у нього пошкоджено стегно, та 62-річна жінка з травмою голови. Гостру реакцію на стрес отримала 75-річна пенсіонерка”, – розповів начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ