На підтримку ЗСУ! Стартував благодійний Аукціон від титулованої тхеквондистки України Ірини Ромолданової

17.09.2022 12:39   -

До благодійного проекту «Допоможемо по-чемпіонски!» сьогодні долучилася багаторічна лідерка національної збірної України з тхеквондо ВТФ, заслужений майстер спорту Ірина Ромолданова. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковских известий.

Відповідний пост спортсменка виклала на своїй сторінці у Фейсбуці. Чотирьохразова переможниця чемпіонатів Європи, віце-чемпіонка світу, срібна призерка перших юнацьких Олімпійських Ігор, тріумфаторка літньої Універсіади, переможниця та призерка багатьох міжнародних змагань, неодноразова чемпіонка України з олімпійського тхеквондо виставила на благодійний Аукціон унікальний і доволі цікавий для шанувальників спорту лот!

Це фірмова чашка з перших юнацьких Олімпійських Ігор у Сінгапурі 2010 року. На цих топових змаганнях саме Ірина Ромолданова виборола дебютну нагороду для збірної України в історії юнацьких Олімпіад! Також до лоту додається шикарна іграшка-талісман з переможної для нашої спортсменки Всесвітньої літньої Універсіади в Тайбеї, рушник з логотипом цих престижних змагань і картка з автографом чемпіонки!

Стартова ціна лота – 1000 гривень, а сам Аукціон триватиме до 24 вересня до 21:00. Бажаючим взяти участь у благодійному Аукціоні потрібно залишити свій коментар під цим постом із зазначенням суми-ставки.

Переможцем Аукціону стане той, чия ставка буде останньою на момент його завершення.

Всі зібрані кошти підуть харківським волонтерам, які допомагають та закривають нагальні потреби одного з підрозділів ЗСУ. До речі, саме в цьому підрозділі нашу Батьківщину захищає та звільняє від окупантів і суддя міжнародної категорії з тхеквондо ВТФ, харків’янин Дмитро Манюхін! Зокрема, зараз цьому підрозділу потрібні авто та БЛАП.

Також в рамках Аукціону відкритий додатковий рахунок для бажаючих підтримати цей підрозділ нашого славетного війська будь-якою сумою від 10 грн і більше. Фінансові надходження з цього рахунку будуть додані до зібраних коштів з благодійного Аукціону.

«Разом – ми сила!» – написала Ірина Ромолданова у своєму пості про Аукціон. Тож долучитися до благородної й такої потрібної справи, взяти участь у благодійному Аукціоні від Ірини Ромолданової , або зробити донат на додатковий рахунок можна, перейшовши на відповідну публікацію відомої спортсменки на її сторінці у Фейсбуці.

Відзначимо, що це вже шостий Аукціон в рамках спільного благодійного проекту «Харьковских известий» та провідних українських спортсменів і тренерів «Допоможемо по-чемпіонськи». З попередніх Аукціонів вдалося зібрати вже майже 40000 гривень.

Так, на кошти з благодійного Аукціону від олімпійського чемпіона зі стрільби з лука Віктора Рубана (10100 грн) волонтери придбали для захисників Харкова планшет, а також потужне захисне скло та чохол до нього.

Крім цього, ми проводили й спільний благодійний Аукціон з першою ракеткою України з бадмінтону Артемом Почтарьовим, з якого вдалося зібрати майже 8 тисяч гривень. Ці кошти були витрачені волонтерами на паливо та обслуговування авто, на яких вони регулярно розвозять продуктові набори для мешканців Харкова та області. З благодійного Аукціону від лідера жіночої збірної України з шорт-треку Марії Долгополової (7100 грн) волонтери придбали для одного з підрозділів ЗСУ під Харковом лазерний далекомір; на кошти від Аукціону чемпіонки світу та Європи, дворазової призерки Олімпійських ігор з синхронного плавання Анастасії Савчук (4444 грн) волонтери закупили 150 кг сухих кормів для собак і котів у Харкові, а кошти з благодійного Аукціону від лідера збірної України з велоспорту ВМХ Владислава Сапожникова (8360 грн) пішли на потреби поранених воїнів ЗСУ у шпиталях Харкова та області.

Разом ми, дійсно, сила!