Футбольна команда з Харківщини завтра проведе благодійний матч у Німеччині

25.03.2023 10:52   -
Футбольна команда з Харківщини завтра проведе благодійний матч у Німеччині

Футбольний клуб «Авангард» з міста Зміїв зіграє благодійний матч у Німеччині на підтримку постраждалих від війни в Україні з російськими агресорами. Про це повідомляє спортивна редакція Харьковскьких известий.

Благодійний матч «Авангард» проведе з відомим німецьким клубом «Майнц».  Як відзначається на сайті німецького клубу протягом матчу буде тривати збір коштів для постраждалих українців від війни з рф. За «Майнц» зіграють відомі зірки клубу різних років. Серед них участь у матчі планує взяти й екс-гравець збірної України та низки німецьких клубів, в тому числі й «Майнцу», Андрій Воронін.

«Авангард» також виступить переважно ветеранським складом, а серед гравців будуть і кілька колишніх футболістів зміївської команди, які нині служать у лавах ЗСУ та приїхали із зони бойових дій у відпустку.

Матч «Авангард» (Зміїв) – «Майнц» розпочнеться на стадіоні німецького клубу в неділю 26 березня о 15 годині за місцевим часом (о 16 годині за київським часом).  Вартість квитків на цей поєдинок становить 5-10 євро. За півгодини до початку гри на глядачів чекає невелика концертна програма, в рамках якої очікується й виступ спеціального гостя цього благодійного заходу – харківського співака та музиканта Сергія Бабкіна.

Також, нагадаємо, що раніше ми повідомляли, як на благодійному матчі в Ужгороді за участю Мирона Маркевича, Олександра Горяїнова та Едмара зібрали понад 1 млн гривень на підтримку ЗСУ.